Els museus de govern perden visitants

 
Els museus i monuments gestionats pel Govern no aconsegueixen incrementar públic malgrat que els visitants en surten més satisfets. El grau de satisfacció, d’un 8,8 sobre 10, contrasta amb les xifres del 2017, que demostren la dificultat per guanyar visitants.

Les enquestes fetes als visitants durant el 2017 constaten que en surten altament contents però, per contra, això no es tradueix en un increment de públic i aquesta és la principal assignatura pendent. Pel que fa als museus, la Casa de la Vall (entrada gràfic) continua liderant el rànquing dels més visitats tot i haver registrat un descens de 4.000 persones que el Govern atribueix a l´entrada en funcionament de les visites guiades. La resta de museus, tot i que de manera modesta, sí que guanyen públic. (sortida del gràfic).

El santuari de Meritxell tot i caure dels 150.000 als 112.000 visitants continua com a principal punt de referència del turisme cultural. I pel que fa al romànic l´església de Sant Joan de Caselles és la més visitada amb 13.300 visitants, seguida de les de Sant Miquel d´Engolasters, Sant Martí de la Cortinada, Santa Coloma, Sant Climent de Pal, Sant Romà de les Bons i la de Sant Serni de Nagol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *