Els municipis de l’Alt Urgell aproven els nous plans locals de joventut

plans-locals-alt-urgellEls  municipis de l’Alt Urgell ja han aprovat els nous plans locals de joventut per al període 2016-2019 que han estat elaborats per l’Oficina Jove de la comarca de la mà dels ajuntaments i de joves alturgellencs amb l’objectiu que les polítiques de joventut siguin una realitat al nostre territori.  

En aquesta ocasió, gràcies a la implicació i participació del jovent de la comarca, s’ha pogut fer un pas més enllà per buscar unes accions més concretes i adaptades a les seves necessitats.

Els plans locals de joventut inclouen un seguit de programes que agrupen tant projectes i línies d’accions d’abast municipal com intervencions d’abast comarcal, ja que tota la població jove alturgellenca pot fer ús dels programes i serveis que s’ofereixen des de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. La finalitat dels plans locals és facilitar l’emancipació i participació de la població jove de la comarca i afavorir el seu arrelament al territori.

Aquests nous plans locals de joventut de l’Alt Urgell, una eina viva de transformació, ja s’ha començat a implementar al territori amb la participació dels i les joves.

Els municipis que compten amb Pla Local de Joventut són: Arsèguel, Bassella, Coll de Nargó, EMD Bescaran, Estamariu, Fígols i Alinyà, Josa i Tuixent, Montferrer i Castellbò, Oliana, Organyà, Cabó, Peramola, Pont de Bar, Ribera d’Urgellet, Valls d’Aguilar, Valls de Valira, la Vansa i Fórnols. Val a dir que alguns d’aquest municipis han optat per mancomunar-se a l’hora d’elaborar el seu pla.

Cal recordar que la Seu d’Urgell també va aprovar el passat 8 de setembre el seu Pla Local de Joventut 2016-2019 que aposta per unes polítiques integrals i de qualitat adreçades als i les joves de la ciutat.

TOTES LES NOTÍCIES