Els Mossos d’Esquadra detenen una dona a la Seu d’Urgell per un robatori a l’interior d’un domicili

mosso d'esquadra
Un mosso d’esquadra. Foto: ARXIU

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir ahir una dona, de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de la Seu d’Urgell, com a presumpta autora d’un robatori interior de domicili i falsificació de document públic.

La tarda del passat diumenge es va produir un robatori en un apartament turístic de la Seu d’Urgell. L’autor del robatori va accedir a l’apartament, sense forçar cap accés, i es va emportar dos ordinadors portàtils, una tauleta electrònica, dues planxes de cabell, una maleta, joies, roba i un DNI.

L’endemà els agents de Mossos d’Esquadra que van iniciar la investigació van tenir coneixement que una dona havia venut joies en un establiment de compravenda de la mateixa població i s’havia identificat amb el DNI sostret en l’apartament.

Amb els indicis recopilats els investigadors van detenir la presumpta autora dels fets, una veïna de la població de 33 anys, que havia estat usuària d’aquests apartaments i hauria tingut accés a les claus per accedir sense forçar res.

Posteriorment, es va realitzar una entrada i perquisició al domicili de la detinguda on es va recuperar la major part dels objectes sostrets. A més, es van intervenir preventivament altres objectes de dubtosa procedència per esbrinar el seu origen.

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar si la detinguda pot estar implicada en altres fets similars.

La detinguda ha passat avui a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell.

TOTES LES NOTÍCIES