Els Mossos busquen el líder la xarxa de contraban en què està presumptament implicat Ausàs

Els Mossos d’Esquadra tenen identificat però sense localitzar el probable coordinador de la xarxa de contraban d’Andorra a la Seu en la qual està suposadament vinculat l’exconseller de Governació, Jordi Ausàs, i sis persones més. Segons el diari ‘El Periódico’, es tractaria de Ramon V.R., parella d’una de les detingudes: Marta D.G., tal com ha informat avui RàdioSeu.

La resolució de la jutgessa indica que la policia autonòmica hauria accelerat la detenció d’Ausàs i els altres presumptes implicats després que veïns de l’exconseller denunciessin a la comissaria de la Seu la presència de persones gravant al carrer. Eren investigadors i, per evitar fugues, es van avançar els arrestos.

Jordi Ausàs ha abonat avui els 145.000 euros de fiança imposats per la jutgessa i espera sortir de la presó de Ponent de Lleida en llibertat provisional aquest mateix dilluns. Tanmateix, tant el lletrat de l’exconseller com els dels altres sis presumptes contrabandistes que van ingressar a presó tenen la intenció de recórrer les fiances establertes per la jutge al considerar-les excessives.

1 comentari

  1. Que busquin per Andorra, èxit assegurat.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES