Els morts per coronavirus a Lleida ja arriben a 50

Hospital Vall d'Aran
Una dona ha mort avui a la Val d’Aran

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha confirmat que en les últimes hores ha mort una persona amb coronavirus a la Regió Sanitària (RS) de l’Alt Pirineu i l’Aran. La víctima pirinenca, una dona de 92 anys amb patologies prèvies, s’ha registrat a l’Espitau de Vielha, segons ha informat el Conselh Generau. Salut també ha comunicat 16 nous positius de COVID-19 al Pirineu i 72 a la demarcació.

Per contra, en les últimes hores han estat donades d’alta 3 persones ingressades a la RS de l’Alt Pirineu i l’Aran, i un total de 15 persones a tota la demarcació. Les altes acumulades són 91.

Pel que fa a la regió pirinenca, 46 persones es troben ingressades amb coronavirus en centres hospitalaris, totes estables a planta. D’aquests casos, n’hi ha 5 d’atesos a la Fundació Sant Hospital de la Seu. També hi ha ingressades 12 persones a l’Espitau Val d’Aran, i 17 a l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp. Finalment, 12 persones estan ateses a l’Hospital de Cerdanya. En aquesta regió, en les últimes hores han estat donades d’alta 3 persones que es trobaven ingressades i les altes acumulades són 32.

A la demarcació de Lleida han mort aquest dilluns 5 persones més i ja són 50 les víctimes mortals, 752 els casos confirmats i 91 les persones donades d’alta.

Actualment, 216 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus. D’aquestes, 134 estan a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 96 dels quals estan estables a planta i 38 a l’UCI. Un total de 35 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 26 de les quals estan estables a planta i 9 a l’UCI. Finalment, 47 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta.

Per altra banda, en les últimes hores han estat donades d’alta 12 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 59.