modulsEls treballs de retirada dels mòduls i condicionament del terreny de la Covanella d’Ordino, que tenen un cost de 139.903,76 euros, estaran enllestits a finals d’any. El terreny, que era propietat de la Casa Rosell, pertany al Govern d’Andorra en tenir la titularitat dels béns de l’herència. Aquests mòduls havien acollit les aules de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança mentre s’estava construint, i fins el curs passat també s’hi havia ubicat la cuina centralitzada durant uns anys. Momentàniament també havia acollit altres infraestructures lúdiques i culturals.

A finals d’any els mòduls prefabricats de la Covanella ja s’hauran retirat i s’haurà condicionat el terreny. Les obres, que tenen un cost de 139.903,76 euros i que van a càrrec de Progec, tenen un termini de dotze setmanes, tal com publica el BOPA núm. 44 any 25 del 18 de setembre del 2013.

El 26 d’abril del 2002 el Govern va signar un conveni de permuta amb la societat SAPER SL, segons el qual el l’Executiu cedia 10.416,70 metres quadrats a canvi d’una altra parcel·la propietat de SAPER SL, anomenada Prat Gran. Es van cedir 889,96 metres quadrats per l’eixamplament del carrer Carrera Nova. Una part del terreny estava ocupada pels mòduls prefabricats que havien estat destinats a centre escolar abans de la construcció de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança.

Tot i que el Govern d’Andorra encara no ha fet saber què es farà amb aquest terreny un cop quedi buit, la consellera d’Educació, Joventut i Cultura d’Ordino, Gemma Riba, reconeix en el butlletí comunal corresponent a l’últim trimestre de l’any que en aquests moments es treballa per trobar un emplaçament definitiu a l’skate parc i que ‘la voluntat de la conselleria és mantenir la proximitat del futbet a les escoles de primària i acostar l’skate parc als escolars de segona ensenyança’. Així, ‘la situació es podria resoldre’, segons ha avançat Riba, ‘quan es desmuntin aquests prefabricats que acollien part de les instal·lacions de l’escola de segona ensenyança’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada