cinca alcobeEl cap de Govern, Antoni Martí, ha adreçat avui una carta al síndic general sol·licitant la compareixença conjunta dels ministres de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, i d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, a les comissions legislatives de Finances i Pressupost i d’Economia. La compareixença conjunta, que el Govern entén que hauria de ser pública, té per objectiu informar el Consell General del desenvolupament i estat actual del programa de finançament privilegiat d’empreses i negocis de nova creació, innovació, reconversió i projectes emprenedors.

Amb aquesta compareixença conjunta el Govern vol posar a disposició del Consell i de la ciutadania tota la informació de què disposa un cop transcorreguts més de tres anys de vigència del programa de finançament privilegiat. El Govern ha destacat que actuar amb la màxima transparència, especialment en qüestions com aquesta és una obligació de l’executiu.

Tot i la fallida d’algun dels projectes finançats, l’executiu es referma en el seu convenciment que cal incentivar la creació de nous negocis, la innovació i la reconversió dels negocis ja existents com a punt fonamental per al rellançament de l’economia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada