Els millors pentinats estiuencs per a gaudir de la platja i les terrassetes

Que siguin còmodes, fàcils de realitzar i amb molt estil. Això és el que li demanem als nostres pentinats estiuencs. Perquè el relax i les tendències no estan renyides, i menys si hi ha mòbils pel mig per a immortalitzar les nostres vacances. Pren nota de les nostres propostes!

Pentinats a prova de capbussons

El pentinat estrella en les jornades de platja és el monyo en totes les seves versions: alt, baix, messy… Aquesta opció sol afavorir a tota mena de rostres i, a més, és molt fàcil d’aconseguir. La millor forma de treballar-ho, perquè sigui durador, és recollir primer el cabell en una cua, enrotllar-lo sobre si mateix i subjectar-ho amb una goma. Per a donar-li un aire més informal i relaxat, procura que no quedi molt tirant i deixa alguns flocs solts. A més, pots afegir-li un toc diferent usant un mocador acolorit com a accessori.

Si el que et ve de gust és ficar el cap en l’aigua, des de la signatura Franck Provost ho tenen clar: aprofita l’ocasió per a lluir unes fabuloses ones de platja. El nom ho diu tot! El propi salnitre del mar t’aportarà consistència i textura. No obstant això, el nostre consell és que, després de banyar-te, t’aclareixis el cabell en una dutxa amb aigua dolça, te’l pentinis bé i apliquis algun esprai de pentinat que recreï aquest mateix efecte. Així, a més de presumir d’ones, cuidaràs millor del teu cabell.

Els passejos amb més estil

L’estiu no és només estar a la platja o en la piscina. També són els passejos mentre et menges un gelat, els sopars sota les estrelles… Si no tens temps, paciència o ganes per a estar-te pentinat, et proposem dues opcions de pentinats estiuencs infal·libles per a triomfar.

Per a les que són fans de portar els cabells solts, però el tenen una mica encrespat, la millor opció són els semirecollits. Pots acabar-los amb un monyo, una cua o amb una o diverses trenes. Aquest serà també el moment de treure tot el teu arsenal d’accessoris capil·lars: clips, forquetes, llaços, mocadors…

Si prefereixes un recollit complet, la cua és el pentinat còmode que et salvarà en totes les ocasions. Quan busquis un acabat casual i desenfadat, deixa alguns flocs lliures i decora-la amb gomes de colors. Per a ocasions més especials, aposta per l’efecte wet, polint al màxim la cua amb algun producte de fixació amb acabat d’efecte mullat. Això sí, la veritable cua que és tendència aquesta temporada és la bubble o bombolla. Per a aconseguir-la, només has d’afegir gomes a la cua i anar ‘buidant’ cada secció per a donar volum.

I ells què?

Vosaltres podeu inspirar els vostres pentinats estiuencs en les propostes vistes en la passada edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, de la mà de Redken i la seva línia masculina de productes, Redken Brews.

L’estil de la desfilada d’Eñaut està pensat per a un home al qual li agrada sentir-se còmode i segur en el seu dia a dia, sense necessitat de portar un pentinat molt definit. Per a aconseguir-ho, utilitza una cera o gel de fixació mitjana, aplica-la sobre el palmell de la mà i reparteix el producte per tot el cabell, fins a aconseguir el moviment que desitgis.

En contraposició a aquesta tendència basada en la fluïdesa i la naturalitat, la signatura Mans Concept & Menswear aposta per un acabat molt més polit i estàtic, d’alta fixació i traços molt marcats, inspirat en els anys 50. En aquest cas necessitaràs una cera de fixació forta i, preferiblement, d’acabat mat.