Que els més petits de casa i les seves famílies visquin una experiència “sensorial rica en tots els sentits” i s’endinsin en la música “d’una manera natural”, aquest ha estat l’objectiu amb el qual s’ha ofert l’espectacle ‘El bosc màgic d’en Floc’, emmarcat en el projecte educatiu 2018 de la Fundació ONCA. La sala del Prat del Roure s’ha omplert en les tres funcions que han ofert Música en família. Anna Vega, de la companyia Música en família, ha explicat també que quan naixem “som éssers musicals” i que per tant cal aprofitar aquest fet per apropar als nadons a tots els estímuls que els pot aportar la música.

Vega, Marta Canellas i Aina Plans han ofert un espectacle en què es busca molt la interacció amb les famílies i en el qual a través del piano, el violoncel i el clarinet es va obrint la porta a diferents activitats en què els més petits poden sentir, a través també d’altres instruments com maraques, el que passa dins un bosc. El ventall de músiques és molt ampli, ja que la companyia ofereix tant composicions pròpies com del folklore tradicional i fins a la música de cambra.

‘El bosc màgic d’en Floc’ és un espectacle que no és narratiu i en què per tant el fil conductor és la música. Només la primera cançó té lletra per introduir el personatge d’en Floc i a partir de llavors es van succeint les músiques i les accions. Vega ha destacat que està “ple d’estímuls” no només a través dels sons sinó d’elements visuals i textures perquè els més petits puguin “absorbir la música”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada