taiwan

Les NNTT són bones per als nens? Aquesta és sense cap dubte una de les preguntes més difícils de resoldre amb les que es troba la tecnologia actual.

Sembla obvi que els més petits estan cada vegada més acostumats a fer servir les pantalles que els envolten i són molts els que juguen amb telèfons mòbils i tauletes.

La pregunta segueix rondant: Com afectarà el desenvolupament d’aquests nens el contacte tan prematur amb la tecnologia? No hi ha resposta per a aquesta qüestió però sí un important nombre de publicacions tant a favor com en contra.

Amb tot el que s’ha dit els governs comencen a veure la necessitat de legislar d’alguna manera per protegir els nens i en el cas de Taiwan sembla que ho tenen clar. Els nens no han d’usar els smartphones quan són molt petits i si ho fan els responsables són els pares.

Segons informa la web Kotaku el congrés de l’illa asiàtica ha aprovat una legislació que multa als pares els fills menors de 18 mesos d’edat facin un ús prolongat dels dispositius mòbils.

La llei s’empara en els estudis que consideren que els menors de 2 anys no han d’estar exposats a les NNTT i quan la seva edat es troba entre els 3 i els 18 anys només han d’estar exposats 30 minuts al dia.

Les sancions per als pares que siguin denunciats podrien arribar a ascendir fins als 1.595 euros i amb això ja han estat algunes les veus de ciutadans que no veuen amb bons ulls la mesura. Per a ells l’estat es fica en excés en les seves vides.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada