Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

S’inicia un període que et permetrà actuar de manera més calmada. Podràs establir estratègies anticipadament. Temps d’operar en silenci per a més endavant, moure fitxa.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Per fi sembla que comences a veure solucions per un assumpte laboral que fa temps t’amoïna. Però això si, t’hauràs de posar les piles, no caiguis en la procrastinació.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Si tens parella, pots trobar-te que no té clares algunes qüestions importants en la vostra relació. Deixa-li un temps oportú per aclarir-se i pren paciència.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Si ja tenies moviment a la feina, ara Júpiter a Sagitari, expansiona més aquest sector de la teva vida, afavorint les oportunitats i l’aprenentatge de noves professions.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Reps l’ajut d’una persona del teu passat. Aprofita-ho per millorar les coses. Estàs una mica reservat i al teu voltant ho noten. Deixa les coses clares per evitar malentesos.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Poden ressorgir algunes desavinences amb una persona del teu cercle més immediat. Et tocarà practicar la paciència. Si tens parella, et pot sobtar amb un detall inesperat.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Si fa temps que vas postergant la pràctica d’un esport, sembla que arriba un període que pots sentir-te més animat i amb ganes de moure’t. També augmenta el bon humor.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tens, ara mateix, totes les armes per poder expressar emocions d’una manera harmoniosa. Amb l’entrada de Júpiter al teu sector material, pots revifar una mica l’economia.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

A poc a poc pots deixar de banda el mal humor o la tristor. Passen coses, potser inesperades, que fan que vegis la vida d’una altra manera i decideixis aprofitar el moment.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si has esperat el moment per treure a la llum vivències soterrades, ara s’inicia un període d’un any que pots animar-te a expressar el que sents amb força i serenor.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Finalment, sembla que vas veient la llum al final del túnel. Entens millor que fa unes setmanes, cap a on has d’enfocar les teves ambicions professionals i materials.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Mart entra a Peixos per donar-te una empenta. Si dubtaves de tirar endavant un projecte, ara pots tenir la valentia que senties que et mancava. Compte amb els excessos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada