Els Lleó despertareu algunes pors que teníeu aparcades

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Controla més les teves pertinences i no siguis innocent, sempre hi ha qui vigila per apropiar-se del que no és seu. La teva vida onírica serà intensa en aquest període.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

El Sol amb bon aspecte a Mart, t’atorga un plus de valentia. Si ets dels que prefereixes callar i quedar bé, ara et pots veure expressant el que penses sense vergonya.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Sembla que tens tants interessos i tan variats que no saps cap a on tirar. No et precipitis, aviat et decidiràs. Revisa els papers i les documentacions per evitar pèrdues.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Si convius amb la parella, evita repetir amb ella patrons que portes de la infantesa, i que poden esdevenir tòxics per mantenir una relació madura. Reps visites a la llar.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

El Sol transita per la Casa VIII i indica un període de certa introspecció o el despertar d’algunes pors que tenies aparcades. Poses el focus en els recursos compartits.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

El Sol transita per la Casa VII i algunes persones volen imposar-te el seu criteri, però és mitjançant aquesta interacció que podràs aprendre més sobre com et relaciones.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Segueix el focus posat en el sector familiar/domèstic. Si això et provoca estrès o et deixa sense energia, potser hauràs de trobar temps per cuidar-te. No pots estar en tot.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Plutó està ben acompanyat per Venus i Saturn. El pes d’aquest trànsit, es posa ara, en les qüestions intel·lectuals. Canvi de paradigmes i de pensament, són previsibles.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

En l’àmbit econòmic vius ambivalències. Per una banda, gaudeixes d’alguns ingressos extres i per l’altra, sents que no és prou. Saturn al sector, t’inclina a l’organització.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si estàs cercant feina, amb Mart passejant per la Casa V, no descartis enfocar- te amb tasques vinculades als teus talents innats, pots tenir alguna sorpresa agradable.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Amb l’entrada del Sol a Peixos, el focus d’atenció es posa en el sector material. L’economia demana que agafis el control. Poden donar-se oportunitats de bones compres.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Felicitats! El Sol entra a Peixos, arriba el període de l’aniversari i renoves energies. Mercuri i Neptú al mateix signe, s’alien perquè visquis situacions gairebé màgiques.