La  següent història demostra que tenim un problema greu amb les Noves Tecnologies. En nombroses ocasions som incapaços de separar els dos mons. A més d’això, la història demostra com nociva és la lògica de voler obtenir el màxim de seguidors a les nostres xarxes socials. Malgrat que es tracta d’un cas exagerat, ens dóna el termòmetre de com és la nostra societat.

Dos YouTubers nord-americans han perdut la custòdia de dos dels seus cinc fills pels vídeos ofensius en els quals els petits eren víctimes de bromes pesades.

Al canal que rebia el nom de DaddyOFive apareixien el pare i la madrastra dels nens gastant bromes al més petit dels germans. Li deien que era adoptat, li trencaven la seva videoconsola a cops de martell o abocaven tinta a la seva habitació per després culpar-lo. Davant aquesta situació el nen trencava a plorar, l’objectiu dels pares i les seves bromes pesades. A això cal afegir el constant ús de paraules malsonants i crits al canal de Youtube dels pares cap als fills.

Diversos usuaris van denunciar el maltractament a què estaven sotmesos els fills i finalment les forces de l’ordre van acabar per retirar la custòdia dels fills. Els vídeos van ser esborrats i actualment Emma la filla de la qual van perdre la custòdia es troba amb la mare biològica.

Els YouTubers s’han afanyat a donar explicacions tant en la pròpia xarxa social com a les televisions nord-americanes. Segons ells, els vídeos estaven guionitzats i en la majoria dels casos els fills estaven al cas de la broma.

Per més que els petits estiguessin al corrent, l’actitud dels pares no té perdó. No són els primers que transgredeixen els límits del que és acceptable. El cas del youtuber que va donar galetes amb pasta de dents a un rodamón o el famós cara del “caranchoa” demostren l’obsessió que hi ha en l’actualitat per convertir-nos en usuaris virals.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada