cross border

Per primera vegada a Espanya se celebra el Cross Border Summit 1to1, trobada de networking enfocat 100% a negocis en línia B2B, i que posarà en contacte a directius de botigues en línia de diferents països (Espanya, Alemanya, França, Rússia, Índia, Portugal, etc) amb proveïdors de solucions ecommerce que els ajudin a vendre en línia fora del seu país d’origen.

Com a punt diferenciador respecte a altres formats basats en conferències “passives”, el Cross Border Summit 1to1 s’enfocarà principalment en la realització de reunions one to one de 30 minuts entre decisors de botigues en línia i proveïdors de solucions “cross border” gràcies a una agenda personal realitzada a mida per a cada un dels assistents en base als seus interessos i necessitats.

L’esdeveniment es durà a terme en un Golf Resort que albergarà en exclusiva durant dos dies a aquests professionals de Ecommerce i on podran gaudir de diferents activitats com càpsules amb casos d’èxit, debats, zona de networking permanent, i també activitats de lleure per reforçar els llaços entre assistents.

Aquest any l’organització ha inclòs diversos workshops sobre els anomenats països “BRIC” (Brasil, Rússia, Índia i Xina), en els quals diferents experts tindran l’oportunitat d’exposar la situació actual del “ecommerce” a cada un d’aquests països.

Una de les principals avantatges d’aquest tipus de trobades és que, a més de fer networking de qualitat i ampliar coneixements, els assistents conclouen la seva participació en l’esdeveniment amb resultats concrets: contacten amb els col · laboradors que més s’ajusten a les seves necessitats i fins i tot poden signar acords per començar a operar en nous països.

Un altre dels punts clau és que tant les botigues en línia com les solucions presents, són seleccionades prèviament via un qüestionari específic per garantir la qualitat de l’esdeveniment.

L’esdeveniment està organitzat per Club E-Commerce empresa dedicada a fomentar el coneixement i divulgació del comerç electrònic a Espanya i Europa, sent també organitzadors dels E-Commerce Awards Spain, certamen que premia les millors botigues online l’any a Espanya .

Club E-Commerce és una marca pertanyent a EGI Group empresa de serveis especialitzada en comerç electrònic, fundada per Ronan Bardet, expert en negocis digitals.

El Cross Border Summit 1to1 se celebrarà els dies 22, 23 i 24 d’octubre a l’Hotel Golf Resort Barcelona.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada