Els líders de la COPA TT 2012 estaran dissabte a Arinsal (vídeo)

La Copa TT 2012 viurà el seu segon capítol al Prat de Giraut (Arinsal) a partir de les 16h00 del proper dissabte (dia 18). L’habitual escenari de la prova, situat en ple centre d’Arinsal, permet als aficionats presenciar en directe les evolucions dels equips sense la necessitat de fer un gran desplaçament. En aquests moments, els guanyadors de la primera cita de la Copa TT 2012 d’Andorra i, per tant, capdavanters de les respectives categories han confirmat la seva presència a Arinsal.

Seran un màxim de 20 els equips participants, la inscripció es tanca a les 19h00 del proper divendres i, com queda dit, Jaume Guardiola-Josep A. Solà (PROTOS), Ernest Raventós-Pau Tubau (PREPARATS) i Joel Martínez-Jonathan Martínez ja han fet arribar els seus respectius fulls d’inscripció a l’Automòbil Club d’Andorra que, una vegada més, serà l’entitat encarregada de vetllar pel bon funcionament de la prova.

En aquesta ocasió seran 7 les zones que hauran de superar els participants en un total de 4 hores. Els equips tindran un màxim de 30′ per superar cadascun dels obstacles. A les 19h30 es tancarà l’entrada d’equips a les zones.

Per al marcatge del traçat s’aprofitarà l’orografia del terreny, segons l’equip organitzador s’esforçaran per fer un traçat variat en el qual l’habilitat dels pilots serà un factor decisiu per estar entre els destacats al final del recorregut.

En el TT d’Arinsal, es preveuen lluites molt ajustades pel triomf en les tres categories, encara que potser cal destacar, a priori, la categoria de PROTOS que a Beixalís es va decidir per una diferència mínima (no va arribar als 300 punts). A més, s’espera que a Arinsal la presència d’Albert Cabanes-Ramón Pujol (sense opcions a la cita inicial) doni encara més emoció a la categoria. Precisament, Cabanes ens donava la seva impressió sobre aquest tema: Hem arreglat els problemes que ens van obligar a abandonar a l’inici de la prova de Beixalís i estem molt motivats per arrodonir una bona actuació a Arinsal. Nosaltres, sobretot, volem competir i si després guanyem doncs molt millor. Però repeteixo, el nostre desig és tenir opció a defensar les nostres opcions lluitant a les zones.

L’activitat en el lloc de la prova començarà a les 14h30 amb les verificacions administratives i tècniques. A les 15h30 es publicarà la llista oficial dels participants que, tot seguit, podran realitzar un reconeixement visual de les zones abans de començar a competir. Així doncs, serà a partir de les 16h00 quan els espectadors i també els equips viuran els moments més emocionants de la segona cita de la Copa TT 2012 d’Andorra.

 

CopaTT 2012 (la MAssana) from alcafilms on Vimeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.