Els Liberals presenten la seva llista nacional

liberals2Jordi Gallardo, el president dels Liberals serà el número 2 de la llista nacional d´aquesta formació política. Així s´ha decidit en el congrés extraordinari que ha celebrat la formació política durant la nit d´aquest dimecres. Els liberals han tancat candidatures a totes les parròquies exceptuant Canillo, on intentaran presentar una llista aquest dijous.

Més d´un centenar de persones han assistit al congrés extraordinari dels liberals on s´han donat a conèixer els noms de la llista nacional. Després del candidat Josep Pintat anirà Jordi Gallardo, el president del partit, Joan Carles Camp i el secretari general de la formació Ferran Costa, de número 4. Els liberals no han volgut donar a conèixer encara els noms dels candidats de les llistes territorials però han assegurat que han tancat candidatures a totes les parròquies exceptuant Canillo. En aquesta parròquia també intentaran estar presents.

Pintat ha afirmat que venen anys difícils i complicats i que volen presentar solucions als greus problemes del país i ha criticat el gran nombre de lleis que s´han fet durant els darrers 4 anys.

Pintat també ha explicat que el seu gran objectiu és assolir una majoria que els permeti governar el país.

La llista nacional completa és:

1.- Josep Pintat Forné

2.- Jordi Gallardo Fernández

3.- Joan Carles Camp Areny

4.- Ferran Costa Marimón

5.- David Forné Massoni

6.- Josep Pubill Armengol

7.- Dolors Cabot Vidal

8.- Alex Molné Rollan

9.- Maria Blanca Vazquez Aroca

10.- Miquel Albós Colombier

11.- Maanan Aouraghe Bendada

12.- Nuria Fius Cot

13.- Domingos Manuel Araujo Da Costa

14.- Carles Font Rossell

15.- Joan Tomás Roca

16.- Sebastià Roca Pujantell

17.- Joan Albert Farré Santuré

4 comentaris

    1. Sr. Ferran Goya, quan des d’aquest mitjà donem una opinió, la firmem (com bé també fa vostè). No confongui l’opinió dels nostres lectors amb la nostra per molt ben adaptats al sistema que ens consideri. Gràcies

  1. Cert això dels anacronismes en aquesta llista, però també és cert que la vostra sembla una reunió d’inadaptats. Si l’únic que us uneix és la incomoditat perpètua de viure en un país, o el fet de formar part d’un grup minoritari, si aquesta és la vostra raó de ser, difícilment sereu capaços de plantejar un projecte de país viable. No només heu patit una radicalització cap a l’esquerra, sinó que heu perdut tota credibilitat, en el moment que vareu decidir els personatges que finalment consten al capdavant de la llista nacional. Certament, prefereixo que no hi hagi segons qui al Consell. Després d’haver votat de forma incondicional al PS, sense cap dubte, avui ha arribat el moment de retirar-vos el suport a les urnes. I entenc que qualsevol andorrà amb seny i maduresa democràtica, optarà per fer el mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.