Els liberals no s’afegiran al pacte d’Estat per les negociacions amb la UE

Els liberals han confirmat que no s’afegiran al pacte d’Estat per les negociacions amb la UE, almenys com està redactat.

Així ho ha assegurat la consellera general Judith Pallarés, que ha afirmat que aquest pacte d’Estat s’ha fet sense comptar amb ells i no s’ha dut a terme un treball previ important. Creu que la seva posició encara està més clara ara que saben que la UE pretén realitzar canvis amb l’acord duaner que va signar amb Andorra el 1990: “Tal i com està el pacte d’Estat actualment no ens hi podem afegir. Perquè ens afegim a un pacte d’Estat s’hauria de redactar un altre tipus de document Tal i com està el pacte d’Estat actualment no ens hi podem afegir. Perquè ens afegim a un pacte d’Estat s’hauria de redactar un altre tipus de document”, ha declarat Pallarés.

Per altra banda, aquest matí s’ha celebrat una altra reunió del pacte d’Estat, en què hi ha hagut representants del Govern, DA, SDP i PS. Tots tenen clar que l’acord duaner s’ha de mantenir, sense canvis significatius.

1 comentari

  1. Andorra no hi ha produccio.la montanya no dona per mes a Neu .sport .i per de altres edificar per tenir sense utilitat . O alts preus dels que no sen fan historia amb ells ..Derrerament desavinenses ja que.el boca a boca de qui s’ ha picat no dona lloc a de altres a fer per portar..que petit pot ser si de mon s’ en fa bala de vidre per joc..acaba trencan- se

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.