naturlandiaNaturlàndia ha posat en marxa diferents carnets de fidelització, entre els quals hi ha un abonament anual que serà gratuït per als residents a la parròquia i per als accionistes de la societat. Així ho ha anunciat la responsable comercial, Vicky Grau, que ha presentat dos carnets gratuïts: el Family Club que ofereix descomptes als infants, i el carnet Emocions, per a adults; i els abonaments anuals, que són el carnet Emocions plata, que amb un cost de 100 euros per adult dóna accés a l’entrada única durant un any, i el carnet Emocions or, que costa 200 euros i permet l’accés a totes les activitats. Els residents a la parròquia, presentant el certificat de convivència del Comú, tindran el carnet Emocions plata gratuïtament, amb l’objectiu que ‘els lauredians se sentin part de Naturlàndia i puguin fer d’ambaixadors del parc’.

Els residents a la parròquia de Sant Julià de Lòria tindran accés gratuït a l’entrada única de Naturlàndia i descomptes per a les altres activitats. La responsable comercial del parc, Vicky Grau, ha explicat que estan enfocats cap al client turista i que per tant l’objectiu no és guanyar diners amb els lauredians, sinó que volen aconseguir que es facin seu el parc i que siguin els seus ambaixadors.

L’anunci s’ha fet en el marc de la presentació dels nous carnets de Naturlàndia, dos de fidelització que són gratuïts i ofereixen descomptes tant per als infants com per als adults, i dos abonaments anuals. Aquests carnets es podran adquirir al vestíbul del Centre de Congressos entre el 18 i el 28 de novembre, aprofitant la parada tècnica del parc, i posteriorment a Naturlàndia.

El carnet Family Club, que és gratuït, va destinat a infants de 3 a 13 anys, que podran entrar gratuïtament la setmana del seu aniversari, tindran un 25% de descompte en l’entrada si hi van acompanyats, o un 15% si van sols, entre d’altres avantatges. El carnet Emocions és per a majors de 14 anys, que podran accedir gratuïtament durant la setmana del seu aniversari a més de tenir la possibilitat de guanyar premis acumulant punts. Aquests dos primers carnets ja s’han començat a tramitar durant la Fira d’Andorra la Vella, i ja el tenen 574 nens i 394 adults.

D’altra banda, el carnet Emocions plata costa 100 euros pels adults i 50 euros pels infants i dóna accés a l’entrada única del parc durant tot l’any, mentre que l’Emocions or costa 200 i 100 euros respectivament, i permet accedir a la totalitat de les activitats. Els accionistes i els residents a la parròquia podran gaudir gratuïtament del carnet Emocions plata, que inclou l’entrada al parc, al Tobotronc i a diverses activitats, així com la pràctica de l’esquí de fons a l’hivern.

Grau ha destacat que durant la Festivitat de Tots Sants van rebre la visita de 4.312 persones, una xifra molt superior a la de 1.734 assolida l’any anterior en les mateixes dates. També ha aprofitat per informar que Naturlàndia es troba en parada tècnica fins el proper 25 de novembre, moment en què encetarà la temporada d’hivern, amb 25 nous animals al parc i la nova casa de colònies, i amb la previsió d’obrir les activitats d’esquí de fons de cara al Pont de la Puríssima, si les condicions ho permeten. També queda pendent la instal·lació de canons de neu, una inversió que encara no està al 100% decidida, segons ha indicat Grau.

1 comentari

  1. El Miquel C. Gordi hi podrà anara gratis i comprobar per ell mateix l’èxit de la iniciativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada