La regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, ha presentat aquest migdia la nova proposta lúdica per aquest estiu adreçada als joves urgellencs. La nova oferta d’activitats consta de 8 tallers de diferents temàtiques i tipologies pensada per a nois i noies de 12 a 18 anys.

En la presentació d’aquesta tallers, Iscla ha manifestat que “des de la Regidoria de Joventut i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell vam concloure que era necessari reforçar l’oferta d’activitats d’estiu per aquesta franja d’edat”. “A més a més, afegeix la regidora de Joventut, d’aquesta manera també recollim una demanda fet arribar aquest curs per part del Consell Municipal de Joves de la nostra ciutat, a qui agraïm les diferents propostes i inquietuds que ens han fet arribar”.

Sílvia Iscla també ha volgut remarcar que tots els tallers es portaran a terme amb personal qualificat que tenen un llarg recorregut en el seu àmbit. Alhora, la regidora de Joventut ha volgut engrescar a tots els joves a participar en aquesta primera edició de tallers d’estiu, “una manera molt bona de desconnectar i passar un estiu divertit”.

Val a dir que durant la presentació d’aquests tallers ha tingut lloc una demostració d’art mural que ha anat a càrrec de David Segura, responsable del taller dedicat al graffitis.

Aquesta nova oferta comprèn 8 tallers: circ, cuina, jocs de rol, fotografia, skate, DJ, art mural (graffitis) i ball/dansa, que tindran lloc entre els mesos de juliol i agost.

El taller de circ tindrà lloc els dies 4, 5 i de juliol (9 hores), anirà a càrrec de Joan Tono. El preu de la inscripció és de 48 euros. Els joves, de forma lúdica, s’endinsaran en l’aprenentatge del món dels malabars. Alguns dels elements amb els que experimentaran seran les bitlles, els diablons, xanques, monocicles, entre d’altres.

Un altre taller del que podran gaudir és el taller de cuina es farà els dies 13 i 14 de juliol (4 hores), i serà conduït per Judit Carreira. El preu  de la inscripció és de 23 euros. L’objectiu principal d’aquest taller és aprendre les eines necessàries per poder elaborar formatge fresc i mató des de casa utilitzant estris bàsics que podem trobar a l’abast de tothom. A més a més, els productes que elaboraran se’ls emportaran a casa.

Pel que fa al taller de DJ, es realitzarà del 18 al 22 de juliol (12 hores i mitja), amb Jordi Gendra. El preu de la inscripció és de 80 euros. Els nois i noies aprendran els recursos necessaris per poder mesclar diferents tipologies musicals i adquiriran les suficients aptituds per convertir-se en un DJ professional.

El taller sobre art mural es farà del 25 al 29 de juliol (10 hores), a càrrec de David Segura. El preu de la inscripció és de 50 euros. Aquesta és una tècnica molt demanada per als joves, aprendran diverses nocions d’expressió i creativitat per tal d’endinsar-se en el món dels graffitis.

El taller de Skate es farà del 25 al 29 de juliol (10 hores), i serà impartit per Xavi Penido. El preu de la inscripció és de 44 euros. La proposta s’adreça a dos públics diferents: per una banda, els que volen iniciar-se a patinar, i per l’altra, també està adreçat a aquells joves que vulguin millorar la seva tècnica.

El taller tindrà lloc al Skate Parc situat a l’horta del Valira, inaugurat fa tot just un any. Aquesta proposta és una manera més de donar a conèixer aquest espai i aquesta pràctica esportiva.

El taller dedicat als jocs de rol tindrà lloc del 8 al 12 d’agost (10 hores), a càrrec de Xavi Socias. El preu de la inscripció és de 61 euros. Els participants es podran traslladar a un món de fantasia mitjançant la imaginació, on a través d’un joc narratiu, els joves interpretaran diferents personatges, viuran experiències i resoldran diverses situacions. Aquest taller és dura a terme en diferents ambients i espais sorprenents del nostre municipi.

El taller de fotografia, els dies 2, 4, 9 i 11 d’agost (8hores), impartit per Ester Collado. Aquest taller, que és gratuït, serà un molt pràctic i estarà dividit en tres parts: una primera part on els assistents treballaran i experimentaran tot el que es pot arribar a fer amb la càmera del propi mòbil; una segona, es treballarà el retoc d’imatges a través del programa GIMP; mentre que la tercera part coneixeran el funcionament de l’aplicació Instagram.

L’objectiu principal d’aquest taller és aprendre a utilitzar d’una manera responsable les eines tecnològiques relacionades amb la fotografia que tenim al nostre abast.

El vuitè taller que es durà a terme aquest estiu serà el de dansa que es realitzarà de l’1 a l’11 d’agost (22 hores i mitja), anirà a càrrec de Lara Cuadrado i Patrick Sanches. El preu de la inscripció és de 43 euros. Aquest taller que porta per títol ‘Ens movem!’ els joves es mouran a través de diferents estils de ritmes i balls, passant pels estils més moderns com ara el hip-hop, el breakdance o el popping, fins a la dansa clàssica.

Per participar en qualsevol d’aquests vuit tallers, cal inscriure’s a partir d’avui mateix tant de manera presencial a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, situada al Camí de la Palanca, s/n o de manera telemàtica. Les places són limitades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada