Els joves tutelats i extutelats del país podran gaudir d’una sortida a l’any per realitzar activitats esportives ofertes per la societat RACA gràcies al conveni que han signat aquest dilluns el ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, i l’administrador de la societat RACA, SLU, Carles Rabaneda.

El conveni signat té la voluntat d’afavorir la inclusió social, concretament incentivant la pràctica d’activitats esportives per proporcionar als joves hàbits saludables, relacions normalitzades i una major riquesa d’experiències socials. Així, la societat RACA ofereix una sortida anual gratuïta i un descompte del 50% per a addicionals sortides als infants i joves tutelats i extutelats fins als 21 anys i als seus educadors.

La societat RACA organitza tot tipus d’activitats esportives, com piragüisme, ràfting, caicac, aigües braves, motos de neu, múixing, construcció d’iglús, tubbing, excursions guiades, amb raquetes, esquí de fons, surf de vela, i moltes altres, al Principat, però també al Pallars i a Vilanova i la Geltrú, a Espanya. Els joves tutelats i extutelats podran gaudir de qualsevol d’aquestes activitats.

El ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha agraït la col·laboració de la societat Raca, pel seu compromís, i ha volgut posar de manifest l’exemple que suposa aquesta empresa per a l’obertura econòmica, en tractar-se d’una entitat que ha arribat al país i que a més de generar activitat té un compromís social.

Per la seva banda, l’administrador de la societat, Carles Rabaneda, ha assegurat que la seva voluntat és poder fer un retorn a la societat amb aquest tipus d’accions que ja duen a terme també a Catalunya. En aquest sentit, ha explicat que des que l’empresa va començar a actuar a Andorra, han estat molt ben tractats i que per això volen fer aquest retorn a la societat.

Foto: SFG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada