Un grup de joves del moviment “Friday’s for future” ha recollit 215 quilos de deixalles al berenador de la Comella i als voltants. És una nova acció en la seva lluita contra el canvi climàtic tal i com destaca avui RTVA.

Aquesta és la segona acció del col·lectiu després de la seva manifestació pacífica del març passat davant del Consell. Avui no s’esperaven trobar tanta brutícia en aquesta actuació a favor d’un entorn sostenible. Motius: el poc civisme de la gent, però també la manca de contenidors. Els joves de “Friday’s for future” d’Andorra consideren que s’ha de prestar més atenció a l’entorn immediat que els ciutadans tenen al seu voltant. Per part seva, els dignataris han de posar els recursos a l’abast de tothom per mantenir net l’entorn.

Els joves han trobat tot tipus de deixalles abandonades per particulars, però també per empreses, en vista de la quantitat i el tipus de residu recollit. Entre altres, hi havia: material de construcció, un paraxocs i fins i tot dos tubs d’amiant. Tot això enmig del bosc, un entorn de tots i que tots som responsables de mantenir net.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada