Els joves del CVN, en plenes pràctiques

El Cos de Voluntaris per la Natura, emmarcat en el programa Focus 16/20 de foment de l’ocupabilitat, va encetar al mes de març la seva setena edició. Els joves s’estan formant en temes de gestió forestal, jardineria i ramaderia. De fet, ja han començat les pràctiques sobre el terreny. En els darrers dies han estat treballant en l’enjardinament de la zona d’esbarjo de davant del centre d’Esplai. Els alumnes van fer la neteja del terreny i la plantació de les diferents espècies.

Fins el mes d’agost, els participants es formaran en diferents àmbits relacionats amb la natura i faran intervencions als boscos i zones enjardinades de la parròquia.

El CVN va néixer amb un doble objectiu: oferir una bona sortida laboral als joves que estan fora del circuit escolar i proveir de professionals el sector de la muntanya, ja que cal tècnics formats en preservació i gestió dels espais naturals.

Recordem que el CVN és possible gràcies a l’aportació dels col·laboradors, ja que aquest curs és completament subvencionat. Els espònsors són: Carisma, Bomosa, Assegurances Generals, Creu Roja, Tot Natura, Fundació Julià Reig, Centre Comercial Andorrà, Natura Activa i Càritas parroquial.

TOTES LES NOTÍCIES