Els jardins de l’Hotel Andria viuran un Sopar Medieval interactiu

El Mercat Medieval dels Canonges incorpora enguany un sopar temàtic interactiu. Se celebrarà aquest proper dissabte dia 8, a partir de les 9 del vespre, als jardins de l’Hotel Andria.

Els organitzadors han preparat un menú especial per al qual s’ha investigat quins eren els costums culinaris del Pirineu a l’Edat Mitjana, que tot i el pas dels segles encara mantenen algunes semblances amb els actuals. Alfons Peguera, director de l’Hotel Andria, explica que volen fer un sopar que recreï l’època amb la màxima fidelitat possible.

Així, els comensals aniran vestits com a l’Edat Mitjana i, si cal, se’ls facilitarà la roba. La vetllada serà amenitzada per la companyia Gog i Magog.

Després del sopar es projectarà Robin Hood, una filmació que haurà estat rodada durant el migdia en ple Mercat Medieval dels Canonges. La pel·lícula és una idea de la productora urgellenca Cheap Films. Les places per al sopar són limitades i el preu és de 25 euros per persona.

Tallers de rissotto

Paral·lelament, durant el cap de setmana del Mercat Medieval es farà una estada de cuiners italians en quatre restaurants de la Seu. Fruit de la col·laboració entre la capital urgellenca i la ciutat d’Isola della Scalla, els convidats ensenyaran als cuiners locals a elaborar el Rissotto alla Isolana. Els plats estaran a disposició de qualsevol persona que vagi a un d’aquests restaurants per un preu de 8€.

Els establiments participants són els restaurants Pifarré, Paisatges i Miscela i l’Hotel Nice, que divendres acollirà una sessió de demostració per professionals.