Els nens i joves de la Seu d’Urgell i comarca ja disposen de la Guia d’Estiu 2017 on hi ha recollides totes les activitats de lleure i esportives que organitzen tant els ajuntaments com associacions, entitats esportives i empreses alturgellencs. A la Guia d’Estiu 2017 hi ha incloses un total de 42 activitats: 20 de lleure i 22 esportives, natura, dansa i aigua. Les propostes estan adreçades a infants de 3 a 12 anys, així com també per a joves a partir dels 12.A la Seu d’Urgell s’hi realitzaran 13 activitats de lleure i 18 d’esportives. Pel que fa a comarca, 7 de lleure i 4 d’esportives.

El conseller comarcal de Joventut, Ricard Pérez, i la regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, expliquen que aquesta Guia d’Estiu “suposa una suma d’esforços que ofereix diverses activitats per a infants i joves de la Seu i comarca”. Pérez i Iscla afegeixen que “un any més hem programat activitats noves sorgides de demandes que ens han fet arribar a través del Consell Municipal d’Infants i del Consell Municipal d’Adolescents”.

Com a novetats d’enguany destaquen el casal d’estiu per joves de 12 a 16 anys  que organitza la Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament urgellenc, que engloba una gran oferta lúdica. Se celebrarà en tres setmanes diferents, cadascuna amb una temàtica diferent: música, art i joc. Algunes de les activitats que s’hi faran són piscina, tornejos de futbolí, tornejos amb la Playstation, gimcanes, tallers de graffitis, danses,  justdance, karaoke, olimpíades, estampació de samarretes, tallers varis, fotografia, entre d’altres. Per a més informació i inscripcions a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. També se’n farà difusió properament.

L’altra nova proposta és el casal de ràdio musical, dirigit a joves de 12 a 18 anys, on podran ser locutors de ràdio, deixant volar la creativitat i la comunicació al ritme de les cançons que ells decideixin emetre. Els programes que s’enregistrin, posteriorment s’emetran per Ràdio Seu.

Es preveu que més de 2.000 infants i joves de la Seu i comarques veïnes gaudeixin d’algunes de les activitats que es mostren en aquesta guia. A més a més, més de 150 joves treballaran aquest estiu en alguna de les activitats que apareixen en aquesta guia, la majoria dels quals han fet el curs de monitor i director de lleure, títols que formen part del Pack Lleure que organitza l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

La guia arribarà a les mans de tots els alumnes de primària de les escoles de la Seu i comarca.

A més a més, es podran trobar exemplars d’aquesta guia als centres de secundària de la Salle, de l’Institut La Valira i de l’Institut Joan Brudieu, a l’Oficina Atenció Ciutadana (OAC) i al Servei d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, al Palau d’Esports, al Pavelló Poliesportiu, al Consell Comarcal de l’Alt Urgell i a les Escoles Municipals de Música, Dansa i Art.

També es pot trobar i demanar informació sobre la guia d’estiu a  www.oficinajove.cat per correu electrònic a alturgell@oficinajove.cat o trucant al telèfon 973 355 608.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada