El Comú d’Ordino posa en marxa aquest diumenge la primera visita guiada ‘Família en Ruta’, a la Ruta del Ferro. Es tracta de fer l’itinerari a peu amb un guia mentre es fan activitats didàctiques vinculades a la interpretació del camí i de l’entorn. L’activitat té un caràcter pedagògic i va dirigida als infants d’entre 5 i 12 anys, acompanyats d’un adult amb un preu de 10 euros per persona. Les sortides es fan des de la mina de Llorts i la durada és de tres hores i mitja, les 10 a les 13.30 h (aprox).

La visita inclou la motxilla amb el material que comprèn un llibre d’activitats, un llibre guia per als adults i el material necessari (lupa, cola, llapis, tisores i pinzell). Les reserves prèvies són obligatòries a l’Oficina de Turisme (878 173) i els dies proposats són els diumenges 7 i 21 de juliol, i 10 i 24 d’agost.

La Ruta del Ferro és un dels productes turístics estrella de la parròquia, un itinerari que es pot fer a l’hivern, i que a l’estiu té l’atractiu afegit de la visita a la mina de Llorts. El projecte recupera ‘La Ruta del Ferro a l’esquena’, activitat que va ser creada el 2008 amb el mateix objectiu entre el Govern i el Comú, la principal novetat que s’introdueix és la incorporació d’un guia per aconseguir una experiència plena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada