El  Consell d’Infants d’Ordino ha aprovat de manera unànime aquest dilluns al matí la realització durant aquest curs d’un vídeo promocional de la parròquia, on hi surtin tots els pobles, els museus, les zones on poder fer esport, els restaurants i fins i tot animals salvatges, tal com han justificat durant el consell. “Volem ensenyar com és Ordino perquè la gent vingui i vegi que és molt bonic”, ha explicat l’alumna Leire Domínguez, de l’Escola Andorrana d’Ordino. Durant el Consell d’Infants també s’ha fet repàs a com es troba el mural que s’està fent a la paret de l’entrada del poliesportiu Germans de Riba, “encara no esta acabat, però és molt maco”, ha assegurat Hanna Stasans, de l’Escola Francesa. D’altra banda, els infants també han reclamat millores al pati de l’escola i a un dels ponts d’accés per evitar que els nens caiguin i es facin mal. La cònsol menor, Gemma Riba, ha informat que transmetran aquestes inquietuds al Ministeri d’Educació, que és qui en té la competència.

Aquest dilluns al matí ha tingut lloc el tradicional Consell d’Infants a Ordino, que ha comptat amb la participació d’una quarantena d’alumnes tant de l’Escola Andorrana com de la Francesa. Cara la feina a fer aquest proper curs, s’ha aprovat de manera unànime la realització d’un vídeo promocional de la parròquia, on surtin “els pobles, el paisatge, l’esport que fem, els museus i els animals” que viuen a les muntanyes ordinenques, tal com ha defensat una de les portaveus de l’Escola Francesa, Marta Areny. L’objectiu és “que la gent que vingui a Ordino vegi que és molt bonic”, ha afegit l’alumna Leire Domínguez, portaveu de l’Escola Andorrana.

El vídeo es farà de manera conjunta entre les dues escoles i tindran el suport dels diferents departaments del Comú, tal com ha defensat la cònsol menor, Gemma Riba. “La feina i el mèrit és del Consell d’Infants, nosaltres estem aquí per ajudar-los”, ha destacat.

Un altre dels punts tractats durant el Consell ha estat l’estat en què es troba el mural que s’està pintant a una de les parets del poliesportiu Germans de Riba. Hanna Stasans, de l’Escola Francesa, ha explicat que encara no està finalitzat tot i que queden només petits detalls. Al seu parer, ha quedat “molt maco” i pretén “representar la pau del món” i la problemàtica de la contaminació, ja que, amb una cistella dibuixada, convida a no tirar al terra la brossa.

Finalment, i durant el torn de preguntes, alguns infants han coincidit a queixar-se de l’estat en què es troben les línies del pati, motiu pel qual han demanat que les tornin a pintar. També han explicat que un dels ponts d’accés al centre està en mal estat i ja hi ha hagut nens que s’han fet mal. Davant aquestes queixes, els cònsols s’han compromès a tramitar-les al Ministeri d’Educació, que és qui en té la competència.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada