Els infants dels esports d’estiu d’Encamp coneixen els jugadors de futbol sala del Barça (Vídeo)

Una vintena de nens i nenes dels esports d’estiu d’Encamp han pogut compartir aquest dimarts a la tarda una estona amb els jugadors de l’equip de futbol sala del FC Barcelona que preparen la pretemporada a la parròquia. Com ja van fer amb els membres de l’equip d’handbol, els infants han pogut transmetre les seves preguntes i inquietuds als jugadors que els han signat fotografies i samarretes. Els tècnics barcelonistes han assenyalat que enguany les temperatures fresques són més favorables per a la preparació dels futbolistes que la calor de l’any passat. Els nens, per la seva part, han preguntat sobre l’objectiu de la temporada o les possibilitats de jugar a Europa, entre altres.

Alguns ja els havien vist l’any passat i d’altres ho feien aquest dimarts per primera vegada, però tots els infants dels esports d’estiu d’Encamp han sortit molt satisfets de la seva trobada amb els jugadors de futbol sala del Barça. ‘M’agrada com juguen i és la primera vegada que els veig de prop’, ha reconegut en Jovito de nou anys. La Lara, també de nou anys, els havia vist l’any passat però ha assenyalat que li ha agradat l’experiència ‘perquè són molt simpàtics’.

A més de poder conèixer-los, els nens i nenes han pogut fer preguntes als jugadors. La Mireia, de vuit anys i mig, ha estat l’encarregada de demanar l’objectiu principal de la temporada i ha explicat que els tècnics han destacat les temperatures fresques com a element favorable per a la preparació dels futbolistes.

Després de les preguntes, els futbolistes han signat autògrafs als nens i han fet uns tocs amb la pilota per jugar amb ells.