ski art 1

La Unió Hotelera denuncia impagaments, que podrien arribar al milió d’euros, a un dels principals receptors de turistes, Ski Art, que ha cessat la seva activitat. Els impagaments es produïen des de l´estiu i ara l’entitat està elaborant el llistat d’establiments afectats, que arribaria al 90% dels hotelers. L´objectiu és presentar, durant les properes setmanes, una demanda a la Batllia.

Tot i que la pàgina web continua oberta, Ski Art ja no presta servei. Ha cessat la seva activitat. Fins ara l´agència actuava com a intermediària i portava turistes a Andorra, que distribuïa entre els hotels.

La Unió Hotelera denuncia impagaments des de l´estiu, que es van agreujar a l’inici de temporada. Ara, la situació ja era insostenible. Segons la Unió Hotelera, el 90% dels hotelers s´haurien vist afectats. També, Grandvalira, Vallnord o Caldea. Segons fonts consultades, el deute se situaria en un milió d´euros, tot i que caldrà esperar a determinar la xifra definitiva, un cop quantificat el deute de cada establiment. La Unió Hotelera està recollint dades per poder presentar, al més aviat possible, una demanda a la Batllia.

Un altre sector dels establiments, representat per la PIME, afirma que mai o gairebé mai ha tingut relacions contractuals amb Ski Art, perquè, diu, coneixia la mala reputació de l´empresa. Segons l´entitat, l´operador turístic treballava baixant els preus fins al límit i demanant comissions “molt altes” als hotels. A més, afegeix que sempre se´ls havien de reclamar els pagaments, que “arribaven tard o mai”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada