El cercador d’hotels trivago.es analitza els preus de les destinacions de neu properes a les estacions d’esquí més populars d’Espanya i Andorra. Les dades, extretes de l’estudi tHPI, revelen l’increment produït després de l’obertura de les principals estacions. Andorra és la que registra majors baixades.

Les destinaciones més cares i més econòmiques

Entre les destinacions estudiades, Baquèira és la destinació de neu d’Espanya on és més car pernoctar aquest mes, superant els 200 euros de mitjana. Monachil i Sallent de Gállego també ofereixen preus mitjans elevats, 146€ i 139€ respectivament. Mentre, Soldeu és la destinació més cara d’Andorra amb 181€ per nit.

Entre les localitats més econòmiques es troben Güéjar Sierra (54€), situada en les proximitats de l’estació de Sierra Nevada, i Ordino, a 12km. de l’estació andorrana de Vallnord, amb una mitjana de 81€. Aquestes destinacions suposen una alternativa a  les més populars que presenten preus més alts. Als Pirineus, Espot, Sort i Jaca són les que mostren els preus més baixos amb 67€, 73€ i 75€ cadascuna.

Variacions de preus

La destinació espanyola que eleva més els preus respecte a l’any passat és Sallent de Gállego, un 38%, passant dels 101€ als 139€. Mentre, Salardú és on més baixen en comparació a gener de 2015, en concret un 32%.

A totes les destinacions andorranes baixen els preus respecte a l’any passat essent Soldeu on més han descendit, un 32%. Tan sols a Ordino han pujat un 3% en un any. 

Font de l’estudi: http://www.trivago.es/precios-hoteles

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada