Els hotels adherits a la Unió Hotelera tornaran a posar-se en funcionament

Turistes entrant a un hotel
Turistes entrant a un hotel. Foto: ARXIU

L’ocupació hotelera de la darrera setmana ha experimentat una disminució respecte de l’evolució positiva de setmanes anteriors. Així, segons ha fet públic aquest dimarts la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), la mitjana de la setmana del 25 al 30 de maig ha estat del 35,11% (la setmana anterior va ser del 41,79%) i el cap de setmana ha estat del 55,66% (l’anterior va ser del 68,07%).

El director de l’UHA, Jordi Pujol, ha explicat que aquest descens en ambdues dades pot estar relacionat amb el fet de tractar-se d’una setmana “postpont, tenint en compte la festivitat de dilluns, però s’espera que aquesta situació “no trenqui la bona tendència que teníem”.

El nombre d’establiments oberts durant aquest període se situa en 28 després que tres hotels més hagin decidit obrir portes. En aquest sentit, Pujol assegura que aquesta setmana és probable que tots els hotels adherits a l’UHA ubicats en parròquies centrals tornin a posar-se en funcionament, tot i que alguns només ho faran durant el cap de setmana. Així mateix, pel que fa a altres parròquies, la Unió Hotelera confirma que també a partir de la setmana vinent hi haurà algunes noves reobertures.

TOTES LES NOTÍCIES