Els hotelers xifren l’ocupació en un 75% i destaquen l’elevat nombre de pernoctacions del diumenge

La Unió Hotelera d’Andorra (UHA) ha xifrat en un 70-75% l’ocupació mitjana durant aquest cap de setmana llarg, ja que si bé el dissabte es va superar el 80%, divendres i diumenge l’ocupació va rondar el 70-75%. Des de la UHA, Joan Antoni Azurmendi ha volgut destacar l’elevat nombre de pernoctacions que s’han registrat la nit de diumenge, tenint en compte que dilluns només era festiu a Barcelona. En aquest sentit, ha assegurat que això significa que ‘els visitants de Barcelona encara responen molt bé’ malgrat la crisi econòmica, i que el fet que s’hagin quedat a dormir el diumenge ha ajudat a augmentar l’activitat comercial del diumenge i del dilluns, a diferència d’un cap de setmana habitual.

Joan Antoni Azurmendi ha explicat a l’ANA que l’ocupació hotelera d’aquest cap de setmana llarg dels hotels que hi ha oberts s’ha situat entre el 70 i el 75%, i les pernoctacions han estat més importants a les parròquies centrals, ja que molts establiments de peu de pistes estan tancats en aquesta època de l’any. La UHA valora molt positivament les xifres d’ocupació de la nit del diumenge, tenint en compte que dilluns només era un dia festiu a Barcelona. Per Azurmendi, aquest fet és molt important, ja que demostra que els turistes d’aquesta ciutat encara tenen tirada a visitar Andorra malgrat la difícil situació econòmica.

D’altra banda, Azurmendi ha dit que no hi ha unanimitat en el sector a l’hora de valorar l’activitat del mes de maig, ja que hi ha hotelers que consideren que els resultats han estat molt dolents i que no recorden un maig pitjor, mentre que d’altres opinen que en general, ha estat un maig bastant clàssic, ja que cal tenir en compte que habitualment és un dels mesos més fluixos de l’any.

2 comentaris

  1. Qui dona aquestes dades???? Jo soc un hotel en ple centre i el 80% n’hi somniant

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES