cirque-soleilLes negociacions entre Andorra Turisme i la Unió Hotelera per a la comercialització de les entrades del Cirque du Soleil ja estan gairebé enllestides. Segons ha explicat el gerent de la Unió Hotelera d’Andorra, Òscar Julián, confien tenir les entrades a finals de febrer per poder començar a vendre-les, en paquets amb pernoctacions, a principis de març. A més, ha indicat que la demanda d’aquest any és molt superior a la de l’estiu passat, i confia que es comercialitzaran des dels hotels entre 12.500 i 15.000 entrades.

Des de la Unió Hotelera s’ha intentat aglutinar el màxim de demandes d’establiments hotelers per adquirir entrades per al Cirque du Soleil que puguin vendre junt amb les seves pernoctacions. Així, mentre que l’any passat els hotelers van distribuir al voltant de 4.500 entrades, aquest any es calcula que la xifra es podria triplicar, arribant entre les 12.500 i 15.000 entrades.

De fet, l’increment de l’interès per comercialitzar el circ i fer-lo servir com a atractiu per pernoctar al país es veu reflectit en el fet que també són més els establiments que volen adquirir entrades. L’estiu passat una quarantena d’hotels van sol·licitar-ne a través de la Unió Hotelera per distribuir-les entre els seus clients, i al voltant d’una quinzena més d’hotelers les van sol·licitar directament a Andorra Turisme. Aquest any, Julián calcula que hi ha uns 80 hotels que han demanat entrades del circ.

Segons ha explicat Julián, l’atractiu del Cirque du Soleil és una bona eina per captar pernoctacions, i l’experiència de l’any anterior ha fet que el sector estigui ‘molt envalentint i amb ganes’.

A més, el fet que es pugui començar a comercialitzar amb prou antelació també és un avantatge per als hotelers perquè els dóna més marge de maniobra i tenen més capacitat per fer promoció. Així, la seva intenció és tenir el material gràfic i de promoció a finals de mes i poder començar a oferir-ho als seus clients a principis de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada