Els hotelers lamenten haver d’abaixar preus per ser competitius

turistes 1

El pont de Setmana Santa exhaureix les últimes hores, almenys pel que fa als turistes que ens visiten. Avui s´han matingut els nivells d´ocupació, que continuen entre el vuitanta i el cent per cent depenent de les zones.

Tot i aquesta bona dada, la competència d´altres destinacions turístiques obliga a moderar i en alguns casos a rebaixar els preus dels allotjaments.

Els principals afectats són els hotels de tipus familiar o que no formen part de les grans cadenes internacionals, que no poden competir amb aquestes i que en molts casos han d´acceptar els preus imposats pels operadors turístics o directament rebaixar preus per ser competitius.

El client tipus que ens ha visitat aquests dies reserva per a dues nits, en règim de mitja pensió, i respon a un nucli familiar o grup organitzat. Alguns hotelers, sobretot els propitaris d’establiments de dues o tres estrelles, lamenten aquesta situació.

Com sol succeir en Setmana Santa, l´ocupació més important s´ha registrat a les parròquies centrals, on des de dijous s´ha situat en dies puntuals al cent per cent. A falta de la valoració oficial de final de temporada, en general els professionals consideren que aquest any se superarà el nombre de visitants de l´any passat per aquestes dates.

1 comentari

Comments are closed.