Els guanyadors dels Jocs Esportius de la Gent Gran ja tenen la seva medalla

Amb el lliurament de medalles als guanyadors han acabat els segons Jocs Esportius de la Gent Gran. Se n’han repartit fins a 250, entre els més de 300 padrins i padrines que hi han pres part.

Cadascun amb el color de samarreta de la seva parròquia, han demostrat com de ben se’n surten amb disciplines com el golf, la gimnàstica, els escacs o la natació.

Des de l’Associació de Gent Gran d’Andorra la Vella s’han mostrat satisfets amb la participació, que ha estat similar als primers jocs de fa tres anys. Han fet una crida perquè s’hi sumin encara més padrins i padrines.

A la cerimònia de cloenda s’han repartit fins a 250 medalles. En tant que parròquia organitzadora d’aquesta edició, la cònsol major d’Andorra la Vella s’ha mostrat molt contenta i ha animat a seguir treballant per consolidar l’esdeveniment.”Els esportistes que han participat estan tots molt contents, s’han interrelacionat, han competit, i sobretot, s’han divertit”, ha expressat la Marsol.

De moment no és viable que els jocs es celebrin cada any. Això sí, per als tercers s’intentarà introduir més disciplines. Fins després de les eleccions comunals no es decidirà quina parròquia agafa el relleu organitzador.