wroEl dissabte es va celebrar la primera edició del campionat internacional de robòtica WRO Andorra Telecom a Andorra.

Un total de sis equips, repartits en dues categories van mostrar les seves habilitats en la construcció i programació d’un robot LEGO per a què en un taulell de joc i davant l’atenta mirada dels arbitres realitzes una sèries de missions. Desprès de les proves classificatòries, va ser l’equip “Els de Martinet” , format per Jordi Boix i Pol Turel, del Club LOOPA, els guanyadors en la categoria Elementary , per nois de 7 a 12 anys. Acabant en segona posició l’equip “Robopop” i tercers l’equip “Col·legi Els Pirineus”.

En la categoria Junior High, de 13 a 15 anys, va resultar guanyador l’equip “Instant Domage” format per l’Oriol Moles i Sebas Alvariza , del Club LOOPA , acabant segons l’equip “RobotsJV” i tercers l’equip “Electroroobins”. Els dos equips guanyadors viatjaran a Barcelona el proper 10 d’octubre per competir en la final espanyola i optar a la final mundial que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de novembre a Doha (Qatar).

El torneig a Andorra ha estat possible gràcies al patrocini d’Andorra Telecom i s’inscriu en la política de l’operador de telecomunicacions de donar suport a l’educació en ciència i tecnologia.

(Text i foto: Andorra Telecom)

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada