bpa 1

Els accionistes majoritaris de BPA, els germans Higini i Ramon Cierco, han presentat una demanda a la Batllia perquè l’INAF els doni l’expedient sancionador de la seva destitució del consell d’administració del banc, ja que se’ls ha negat l’accés. La justícia hauria de pronunciar-se en unes setmanes.

Els germans Cierco, accionistes majoritaris de BPA, han presentat a la Batllia una demanda, pel procediment urgent i preferent, de l´expedient sancionador que es va fer des de l´INAF i que va provocar el seu apartament del consell d´administració del banc. L´INAF, segons afirmen, els va negar aquest document i ara hauria de ser la justícia qui resolgui si s´han vulnerat els seus drets. Si la justícia considera que no s´han respectat se´ls hauria de proporcionar l´expedient. La resolució judicial serà ràpida, en unes setmanes.

Els representants dels treballadors de BPA han assegurat que respecten la decisió. El col·lectiu té previst reunir-se dilluns 4 de maig amb Jordi Cinca, ministre de Finances, i amb el màxim responsable de l´AREB per donar-los a conèixer les seves inquietuds. Serà la setmana vinent, també, quan l´INAF informi del resultat de la primera fase de la tria d´actius sospitosos de BPA i quin percentatge sobre el total representen..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada