sphereEls Co-Presidents no executius del Grup Banca Privada D’Andorra (BPA), Ramon i Higini Cierco Noguer, han contractat Sphere Consulting, firma d’afers governamentals i comunicacions, amb seu a Washington, DC, per coordinar la resposta dels seus interessos per les repercussions de les acusacions efectuades pel “FinCEN” del Departament de Tresoreria dels Estats Units.

Sphere Consulting ha seleccionat a Eric Lewis, un advocat litigant mercantil internacional que dirigeix ​​la firma d’advocats Lewis Baach PLLC, en col·laboració amb Josep Antoni Silvestre, de la firma d’advocats andorrans Silvestre Advocats, per interactuar amb les autoritats legals i assegurar que hi hagi plena cooperació i transparència.

En relació als fets ocorreguts, els representats han realitzat la següent declaració, “Com Co-Presidents, no executius del Grup Bancari BPA, sempre ens hem esforçat en mantenir una excel·lent administració i assessorament per assegurar que el negoci bancari es dugués a terme en estricte compliment dels controls establerts legalment. Estem realitzant la nostra pròpia investigació i revisant auditories, amb la finalitat de demostrar que el banc executava les normes i procediments apropiats d’Auditoria de Prevenció de Blanqueig de Capitals. Al mateix temps, cooperarem amb totes les autoritats governamentals i accionistes, amb la finalitat d’aclarir els detalls de les alarmants denúncies abocades i publicades en la present causa.”

3 comentaris

  1. Els Cierco em sembla que estan a Suïssa. No es broma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada