Els germans Casal preparen l’Skyrace Comapedrosa per acabar en el top 10 mundial

A banda de l’Spartan Race l’altra gran cita del cap de setmana és la Sky Race Comapedrosa de diumenge. Després de molts anys Andorra torna a acollir una prova del circuit mundial. Una cita especialment important per als germans Casal. Per a ells segurament és la prova més important de la temporada, un bon resultat a casa gairebé els asseguraria acabar entre els 10 primers a la general del mundial a final de temporada.

Marc Casal és tercer a la general de la Copa del Món de Skyrace i el seu germà Oscar sisè. Dues classificacions esplèndides i sense precedents que els va motivar a renunciar la setmana passada a disputar el Campionat del Món. La Skyrace Comapedrosa torna a la Copa del Món i els germans Casal volen estar preparats.

21 quilòmetres i gairebé 2.300 de desnivell positiu. La Skyrace Comapedrosa és una prova espectacular, un traçat que premia els corredors més tècnics avesats a l’alta muntanya.

Un terreny només apte per a especialistes. El Comapedrosa espera veure triomfar un corredor local. La sortida demà a les 9 del matí a Arinsal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.