Els germans Casal i Gemma Barrabeig guanyen la primera marató de la OTSO Travessa d’Encamp

Els germans Casal a la OTSO Travessa d'Encamp 2021
Els germans Casal a la OTSO Travessa d’Encamp 2021. Foto: Comú d’Encamp

Òscar i Marc Casal  i Gemma Barrabeig han estat els guanyadors de la primera marató de muntanya en el marc de la 38a OTSO Travessa d’Encamp amb uns temps de 4.46.56 i 5:47:00.

La històrica cursa encampadana continua demà amb les distàncies de 7, 12 i 21 quilòmetres amb els sortides i arribades al centre d’Encamp a la plaça dels Arínsols a partir de les 8:30 h del matí, on durant tot el dia d’avui continua el Village de material i productes esportius, a la zona de recollida de dorsals.

Xavier Fernàndez, conseller de Joventut i Esports, ha felicitat als guanyadors just a l’arribada i ha celebrat que “els corredors han valorat el recorregut molt positivament tot i la seva dificultat per la duresa de la pujada”  i n’han destacat els “paisatges espectaculars“. El recorregut passava per Ensagents, l’Alt del Griu, el refugi de l’Illa a la Vall del Madriu.

Demà diumenge, al migdia, es preveu l’entrega de premis, que també inclourà l’entrega de les medalles de la Copa d’Andorra de l’any 2020 per part de la Federació Andorrana de Muntanyisme, que no es van poder entregar l’any passat per culpa de la pandèmia.

El podi masculí l’han completat Javier Puig amb un temps de 5:03:35 i Sintu Vives amb 5:15:53. El podí femení l’han completat Elisa Mas amb 6:17:21 i Anna Feliubadaló amb un temps de 6:55:24.

TOTES LES NOTÍCIES