funcionaris-2Els funcionaris tornen a portar el Govern a la justícia. La plataforma de sindicats de treballadors públics ha presentat un recurs a la Batllia contra la tramitació de la reforma dels complements de la pensió de jubilació. Consideren que el Govern no ha respectat la Llei de la funció pública perquè la reforma s´ha fet sense l´informe preceptiu de la comissió consultiva. El sindicat de policia SIPA parla de negligència del Govern a l’hora de tramitar el text.

Els sindicats continuen la seva lluita contra la reforma de la Llei dels complements de pensió dels empleats públics i avui han recorregut davant la justícia la seva tramitació. Consideren que manca l´informe de la comissió consultiva, formada per representants del Govern i els treballadors, sobre el projecte de llei definitiu i, per tant, creuen que s´ha presentat de forma irregular.

També hi troben altres mancances. El president del SIPA, Carles Pijuan, considera que hi ha hagut una “negligència” per part de l’executiu en la manera en què s’ha tramitat la llei i demanen que es retiri. La plataforma sindical vol trobar-se amb el grup parlamentari demòcrata per veure quines esmenes presentarà al projecte de llei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada