L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell celebra demà dijous 14 de maig, a les vuit del vespre, una nova sessió de la proposta cultural i alhora agroalimentària que sota el títol ‘Parlem de Formatge’ té com a objectiu difondre la cultura pirinenca, així com el coneixement de les característiques i producció del formatge com a part d’aquesta.

Aquest segon tast d’aquesta nova edició el protagonitzaran els formatges de la Cooperativa Cadí de la Seu d’Urgell. Els tiquets d’aquest tast ja han quedat exhaurits.
Altres tastos

A partir d’aquest divendres ja es podran adquirir els tiquets del pròxim tast de formatge que tindrà lloc el 19 de juny amb els formatges d’ovella i vaca de Mas d’Eroles d’Adrall. I pel el 24 de juliol hi ha programada una sessió amb la formatgeria Serrat Gros d’Ossera.

Totes les sessions s’iniciaran a les vuit del vespre i tindran lloc a l’Espai Ermengol. Els tastos tenen un cost de 8 euros, de manera anticipada, i de 10 euros si els participants s’inscriuen el mateix dia. Els tiquets es poden adquirir a les mateixes oficines de l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat.

Recordem que l’objectiu d’aquestes sessions és que els assistents, a part de degustar formatge, puguin ampliar els coneixement d’aquest producte agroalimentari per poder-li donar el valor afegit que es mereix.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada