andorra-telecomDes d’aquest passat 1 de febrer totes els particulars que disposen d’algun dels forfets Mobiland veuen triplicats els minuts de conversa a d’altres números nacionals i als que disposen de Mobiland emprenedor aquesta xifra se’ls duplica. També s’incrementen els minuts de conversa a números internacionals i en itinerància i es dupliquen les megues i els missatges de text de tots els forfets. A més, la navegació en 3G passa de 7 Mbps a 21 Mbps.

Andorra Telecom ha augmentat el servei en els diferents forfets Mobiland, tant pel que fa als minuts de conversa nacional, internacionals i en itinerància com en la navegació per dades i missatges de text, tant per a particulars com per a empreses.

Com a principals novetats, el forfet Mobiland 15 inclou per primera vegada la navegació per dades amb 100 MB i els de Mobiland 5 ho podran fer a un cost més barat que fins ara: 0,10 cèntims per MB en lloc dels 0,50 actuals. A més, la navegació amb 3G passa a tenir una velocitat màxima de 21 Mbps en lloc de 7 Mbps actuals.

Pel que fa als minuts de conversa nacionals aquests s’han vist triplicats en tots els forfets Mobiland particulars i es duplica en els forfets d’emprenedors. Al mateix temps, es doblen el número de SMS i de MB en quasi tots els forfets.

Aquestes noves prestacions suposaran, segons ha explicat Carles Casadevall, director de relació amb el client i màrqueting, un estalvi del consumidor d’entre 7 i 19 euros al mes.

Per fer possible aquests augments s’han realitzat tot un seguit de millores en la xarxa mòbil. Casadevall ha dit que s’han posat 12 noves ubicacions arribant així a les 36 i s’ha ampliat la capacitat de totes elles. Les millores han suposat una inversió d’un milió d’euros.

Casadevall ha declarat que l’objectiu d’Andorra Telecom és adaptar els forfets Mobiland a les necessitats dels usuaris, cobrir les necessitats en el trànsit de dades i oferir un producte atractiu perquè el client de la Mobiland clic passi a la modalitat dels forfets.

En l’actualitat, Andorra Telecom té comptabilitzats 17.900 usuaris de Mobiland clic i 45.000 contractes de Mobiland. D’aquest darrers, el 63% són clients d’algun dels forfets.

Andorra wi-fi

Pel que fa al desenvolupament de l’Andorra wi-fi, Casadevall n’ha fet una ‘valoració tècnica força positiva’. Ha incidit, però, que ‘ens hem llançat a obrir-lo en el millor moment comercial, però segurament el pitjor tècnic’.

Ha recordat que el primer mes va haver-hi més de 26.000 connexions, però el que ‘no és tan positiu és que d’aquestes només van comprar el forfet entre 400 i 500 persones’. Casadevall creu qeu l’hivern tampoc és la millor època per anar pel carrer amb el mòbil navegant i que ‘al llarg dels mesos quan sigui més conegut la cosa millorarà’.

Casadevall ha avançat que el mes de març anunciaran l’aplicació de comerços per al turista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada