Educació apujarà els forfets escolars aquesta temporada. Els preus dels forfets extraescolar i universitari tindran un increment superior la temporada 2018-2019. El ministre Jover va demanar a Ski Andorra congelar els preus la temporada passada i ja s’havia compromès a revisar-los a l’alça. S’espera que amb els canvis SAETDE retiri la seva amenaça d’abandonar l’esquí escolar.

Els preus dels forfets extraescolars fa temps que no satisfan el membre de la junta d´Ski Andorra Joan Viladomat. De fet, al juliol l´accionista majoritari de Saetde, Joan Viladomat, va manifestar la intenció és deixar de participar en aquests projectes conjunts per a totes les estacions. Jover considera que el moment de fer l´increment és ara i que aquest satisfarà totes les parts.

La política de preus dels forfets escolars canviarà. El ministre d´Educació es va reunir el 2016 amb Ski Andorra per pactar els preus de la temporada passada i aquesta. En va demanar la congelació i, a canvi, es va comprometre a començar a incrementar els preus a partir d´aquesta temporada. El ministre ha explicat que “fer aquest augment que les pistes demanen -i és lògic que el demanin- implica augments associats amb l’IPC en algunes tipologies de forfets”. En el cas de l’extraescolar i l’universitari “seran més importants que l’IPC perquè el sector ha estat conciliador en aquest tema i fa anys que han apostat per l’esquí escolar i han volgut mantenir aquesta col·laboració”.

En breu el ministre s´ha de reunir amb Ski Andorra per conèixer el seu posicionament definitiu.

2 comentaris

  1. Em preocupa més el preu dels llibres que han pujat i que encara algunes escoles vagin amb paper, lo del Forfait escolar és un capritx que no és obligatori ja que quan van amb la escola els hi donen els forfaits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada