Els familiars de la dona ferida greument al Tobotronc denunciaran Naturlàndia

 

Els familiars de la dona ferida greument aquest diumenge en l’accident al Tobotronc denunciaran Naturlàndia. Segons ha pogut saber RTVA, argumenten que en cap moment van explicar a la dona que hi havia un cinturó de seguretat ni com fer-lo servir. Tampoc haurien verificat en cap moment que el dugués cordat.

Els familiars de la dona ferida greument en caure aquest diumenge d’una de les vagonetes del Tobotronc denunciarà l’ecoparc per negligència dels seus treballadors i manca de seguretat de l’atracció. Segons fonts familiars directes, la dona accidentada era el primer cop que pujava a l’atracció i no va rebre cap tipus d’instrucció per part dels treballadors del parc que el seu seient disposés d’un cinturó de seguretat.

La dona que en el moment de l’accident viatjava amb la seva neboda de 13 anys, va seure en el seient posterior de la vagoneta, mentre que la menor ho va fer al davant. Segons relaten els familiars i algun testimoni que feia cua, la neboda sí que va rebre instruccions dels treballadors que hi havia un cinturó de seguretat al davant i que s’havia de cordar, mentre que ningú va informar la dona que al seient posterior també n’hi havia. Segons ha explicat la víctima ni a la cota de baix, que és on es puja a l’atracció, ni a la cota de dalt que és d’on s’inicia el descens, cap treballador del parc va verificar que el dugués cordat. La família també denuncia la reacció lenta i la inoperativitat del telèfon de contacte per poder donar l’avís d’emergència.

Aquesta informació contrasta amb el comunicat que va emetre el parc el mateix dia de l’accident, on es confirmava que s’havien seguit tots els protocols de seguretat pertinents.

La dona pensant-se que el dispositiu del davant assegurava les dues passatgeres va fer el descens amb normalitat fins a arribar al sisè revolt on va sortir disparada, va impactar amb els elements de protecció i va quedar estesa al damunt de la via. Els cops li van provocar la fractura de múltiples costelles, traumatisme toràcic i fractura del peroné.

A hores d’ara la dona accidentada continua ingressada en estat greu a l’UCI de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, pendent d’evolució. Avui el parc de Naturlàndia ha obert amb normalitat les activitats, mentre que la policia té oberta una investigació i analitzarà les imatges de les càmeres de seguretat per determinar si hi ha responsabilitats penals.

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES