Els exàmens oficials de llengua catalana es faran entre el 12 i el 15 de juny

El Govern fa pública la convocatòria dels exàmens oficials de llengua catalana dels nivells A1, A2, B1, B2, C1 i C2 que tindran lloc entre el 12 i el 15 de juny. Les inscripcions, presencials o en línia, es podran realitzar entre el 2 al 17 de maig, ambdós dies inclosos, al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern, o a través del web www.e-tramits.ad. El preu de la inscripció és de 17,15 euros.

Les proves orals i escrites dels nivells A1 i A2 tindran lloc el 12 de juny, les dels nivells B1, B2 i C1 el 15 de juny, i les de C2 els dies 13 i 14 de juny.

Els exàmens dels nivells A1, A2 i C2 tenen lloc al Centre de Català, avinguda Esteve Albert, 4, baixos, d’Escaldes-Engordany. Els exàmens convocats en dissabte (nivells B1, B2 i C1) tenen lloc al Centre de Formació d’Aixovall, carretera d’Os de Civís, s/n, Aixovall, Sant Julià de Lòria.

A les proves es poden presentar les persones majors de setze anys en el moment que tinguin lloc els exàmens, independentment de la nacionalitat, residents o no residents al Principat.

El dia 25 de juny, a les 15 hores, es publica els números del passaport o del document oficial d’identitat dels candidats declarats «aptes» i «no aptes» al tauler d’anuncis del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, situat a l’avinguda Rocafort, 21-23, de Sant Julià de Lòria i a la pàgina web www.educacio.ad.

A partir del dia 26 de juny a les 11 hores, tots els candidats poden recollir al Servei de Tràmits de Govern el full amb les qualificacions obtingudes.