El Govern fa pública la convocatòria dels exàmens oficials de llengua catalana dels nivells A1, A2, B1, B2, C1 i C2 que tindran lloc entre el 12 i el 15 de juny. Les inscripcions, presencials o en línia, es podran realitzar entre el 2 al 17 de maig, ambdós dies inclosos, al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern, o a través del web www.e-tramits.ad. El preu de la inscripció és de 17,15 euros.

Les proves orals i escrites dels nivells A1 i A2 tindran lloc el 12 de juny, les dels nivells B1, B2 i C1 el 15 de juny, i les de C2 els dies 13 i 14 de juny.

Els exàmens dels nivells A1, A2 i C2 tenen lloc al Centre de Català, avinguda Esteve Albert, 4, baixos, d’Escaldes-Engordany. Els exàmens convocats en dissabte (nivells B1, B2 i C1) tenen lloc al Centre de Formació d’Aixovall, carretera d’Os de Civís, s/n, Aixovall, Sant Julià de Lòria.

A les proves es poden presentar les persones majors de setze anys en el moment que tinguin lloc els exàmens, independentment de la nacionalitat, residents o no residents al Principat.

El dia 25 de juny, a les 15 hores, es publica els números del passaport o del document oficial d’identitat dels candidats declarats «aptes» i «no aptes» al tauler d’anuncis del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, situat a l’avinguda Rocafort, 21-23, de Sant Julià de Lòria i a la pàgina web www.educacio.ad.

A partir del dia 26 de juny a les 11 hores, tots els candidats poden recollir al Servei de Tràmits de Govern el full amb les qualificacions obtingudes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada