Els ex-liberals apreten al síndic perquè es pronunciï

Els consellers generals d´Unió Laurediana i Ciutadans Compromesos creuen que el síndic haurà de desencallar la situació del grup mixt si no hi ha acord. De moment, SDP i Sílvia Bonet, la consellera independent, donen suport que sigui Pintat qui el presideixi, posició que decanta la balança.

Sílvia Bonet ha afirmat que s´ha posicionat a favor de la proposta d´Unió Laurediana i Ciutadans Compromesos per regular el grup mixt per responsabilitat, per intentar desencallar la situació de bloqueig actual. Això implicaria que el presidís Josep Pintat. SDP considera el mateix i vol que s´apliqui la lògica amb la qual es va formar el grup mixt aquesta legislatura. “Amb el Víctor (Naudi) plantejàvem una presidència rotatòria, en aquell moment no hi va haver manera de gestionar-ho i finalment es va acceptar que la presidència fos per al grup que tenia la majoria”, recorda. Víctor Naudi hi coincideix.

Des d´UL-Ciutadans Compromesos es creu que la seva proposta ja té prou suport per part de la resta dels consellers generals del grup mixt, exceptuant els del PS. “Donant ja per fet que aquest reglament i aquesta proposta de presidències té més suports, si això està encallat, l’única persona que té la potestat per fer-los seure i que això s’acabi és el senyor síndic”, deia al conseller Carles Naudi.

Pere López, l’actual president del grup mixt, ha presentat un recurs contra la decisió de Sindicatura de no convocar-lo a la darrera junta de presidents de grups parlamentaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.