Amb un ebook podem tenir, en un espai reduït, una quantitat gairebé “infinita” de llibres. Semblaria que amb aquesta única funció, aquest hauria de ser l’objecte ideal per als estudiants. Són més els elements que fan d’un e-book un objecte perfecte per a l’estudi. Alguns permeten per exemple, recopilar tot el que hem subratllat per fer més eficaç el posterior estudi.

No obstant això sembla que els interessats en aquest cas, els estudiants, no estan massa a favor del llibre electrònic. Segons un estudi dut a terme per American University el 92% dels estudiants prefereixen els llibres tradicionals als electrònics. Aquesta investigació s’ha dut a terme amb una mostra de 300 estudiants dels següents països: Estats Units, Alemanya, Japó i Eslovàquia. Els motius pels quals els estudiants desaproven l’ús de llibres electrònics té a veure més amb les contraprestacions d’aquest que amb els avantatges del llibre de paper. Segons afirmen, amb el llibre electrònic es distreuen amb més facilitat. A més, afegeixen que resulten més cansats per a la vista; un argument estrany donada l’alta sensibilitat dels fabricants d’e-books en aquest sentit.

Sigui com sigui, el cert és que el tradicional segueix tenint un important atractiu per als joves. És a dir, al llibre en paper li queden molts anys de vida.

Per TecnoNews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada