El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior ha impulsat una sèrie d’accions i activitats a les escoles, amb motiu del 25è aniversari de la Constitució del Principat d’Andorra, per tal de donar a conèixer el seu text i els valors democràtics associats.

D’aquesta manera, totes les escoles del país, dels tres sistemes educatius, han treballat durant les darreres setmanes els diferents articles de la Constitució.

El pròxim dilluns, 12 de març, els diferents centres mostraran els seus treballs. Les escoles de primera ensenyança del país inauguraran aquestes exposicions amb una cantada de l’himne simultània que es farà a les 16 h.

Les activitats, programades dins l’horari lectiu, han estat dissenyades i adaptades segons les edats a les quals han estat dirigides. D’aquesta manera els alumnes han pogut treballar els símbols d’Estat, com la bandera o l’escut, han realitzat murals explicatius sobre el contingut d’alguns articles de la Constitució, han treballat en la recerca d’imatges i documentació de l’Andorra preconstitucional, i han aprofundit en la història del Principat a través de l’elaboració de diferents treballs plàstics i tecnològics.

El Tribunal Constitucional d’Andorra, va convidar, a través, del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, a divulgar la commemoració del 25è aniversari de la Constitució, entre els infants i joves del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada