Els esquiadors Gabriel i Cornella lluiten el segon eslàlom de Valmeinier

L'esquiador andorrà, Xavi Cornella, en un eslàlom
L’esquiador andorrà, Xavi Cornella, en un eslàlom (FAE)

L’equip masculí d’esquí de tècnica, amb Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella, ha disputat avui dimecres el segon eslàlom FIS de Valmeinier (França) on han finalitzat 16è i 24è, respectivament. Gabriel ha estat 16è amb 1.36.71, a 2.33 del vencedor, el francès Sacha Dimier Chambet, que s’ha imposat amb 1.34.38. A la primera mànega, Gabriel ha fet un bon esquí, però, a la segona, ha comès una errada a la part baixa que li ha fet perdre bastant temps.

Per la seva part, Cornella, que avui es trobava malament, amb tot ha lluitat la cursa i ha estat 24è amb 1.37.74, a 3.36. L’andorrà no es trobava amb forces per a poder atacar les portes i ha comés uns errors a cada mànega que l’han allunyat, tot i deixar tant ell com Gabriel una bona sensació de lluita en unes condicions complicades.

La cursa ha comptat amb una alta participació i una pista difícil que ha fet que 13 esquiadors no hagin acabat la segona mànega, i 59 no hagin pogut completar la primera.

L’equip andorrà torna avui a Andorra per a disputar les curses del Tarter, el 31 de desembre.

L’entrenador Fred Beauviel, explica que “hi ha hagut coses bones, perquè aquí el nivell ha estat bastant alt, amb gent que han agafat sortida a la Copa del Món, molts que estan a la Copa d’Europa, i llavors ens hem pogut situar una mica d’on estem. Bartu ha fet coses bones, amb alguns errors tècnics a cada traçat que al final fan que no estigui a la plaça que realment deuria tenir. Xavi ahir es va sortir a la primera i avui tenia la grip, i aquest matí no podia. Ha fet la cursa, amb un resultat molt correcte vist l’estat en què es trobava físicament”.

TOTES LES NOTÍCIES