esports estiu massana

El Comú de la Massana ha presentat les activitats que ha  dissenyat aquest any perquè els nens passin el millor estiu i també per donar la seguretat a les famílies que els seus fills reben la màxima atenció.

“Una de les apostes d’aquest any és l’ampliació de la franja d’edat fins al 15 anys, amb un grup jove que faran activitats força atractives”, ha explicat la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir. Els joves que s’hi apuntin faran acampades, excursions a la muntanya, escalada, bicicleta de muntanya  i esports d’aventura.

D’aquesta manera, els Esports d’Estiu abracen una àmplia franja d’edat, dels 3 als 15 anys, repartits en sis grups. La majoria de les activitats es faran a l’aire lliure i bona part, al parc del Prat del Colat, on s’ha fet la presentació a la premsa. També hi haurà activitats aquàtiques, sortides als refugis, visites a granges d’animals, piscina i moltes altres propostes esportives i lúdiques.

Pels que prefereixin les setmanes temàtiques, continuen en marxa les tres propostes de l’any passat, davant la bona acollida, però hi ha dues novetats: les danses urbanes, seguint la línia de les propostes artístiques per a infants de 6 a 11 anys, i el btt i descens, ja que cada cop hi ha més interès per la bicicleta. “Evidentment aquesta disciplina no podia faltar tenint en compte que la Massana serà enguany la seu del Mundials de mountain bike i trial”, assegura Cusnir. En aquesta activitat la franja d’edat és una mica superior, dels 8 als 14 anys, igual que amb el BMX, que és una de les setmanes temàtiques que ja s’ha ofert, amb força èxit, durant els darrers anys.

També continua el teatre musical, amb l’objectiu d’iniciar els infants en les arts escèniques, i la setmana d’esports aquàtics, amb divertides propostes a les piscines de l’escola andorrana de la Massana i del complex Tabola.

En total el Comú de la Massana ofereix unes 160 places setmanals per a Esports d’estiu i Setmanes temàtiques.

La voluntat del Comú és que puguin gaudir de les activitats totes les famílies que ho desitgin i per això l’Àrea Social es fa càrrec del cost d’aquells que no ho poden assumir.

Durant la presentació, la consellera ha agraït als responsables i monitors de les activitats d’estiu el seu treball “ja que tant els nens com els pares valoren molt positivament la nostra oferta. Els encoratjo a continuar treballant amb il·lusió ja que el més important és que els nens s’ho passin bé, i que mentre juguen o fan excursions, siguem capaços de transmetre’ls valors, bones conductes i bons hàbits”

Les inscripcions es podran fer a partir de l’1 de juny al servei de Tràmits del Comú d ela Massana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada